Osoite

Postiosoitteemme on Almanpolku 2, 21500 Piikkiö

Karttalinkkejä

Julkisilla kulkuvälineillä

Lähes kaikki Turku-Helsinki -välin bussit (mukaanlukien siis linjat Turku-Salo, Turku-Paimio, Turku-Kemiö-Taalintehdas, Turku-Tammisaari-Hanko) kulkevat 110-tiellä muutaman sadan metrin päässä talostamme. Pikavuoron bussit kuitenkin pysähtyvät ainoastaan Piikkiön keskustassa, noin 3,5 km päässä meiltä, mutta vakiovuoron bussipysäkki löytyy aivan vierestä.

Föli-bussit 701-707 kulkevat kaikki lähimmän bussipysäkin, Raadelman, kautta. Huomaa kuitenkin, että iltaisin ja viikonloppuisin, erityisesti sunnuntaisin, aikataulut ovat //heikot//.

Omalla kulkuvälineellä

Polkupyörällä

Pyörätie

Turusta on erinomainen pyörätie koko matkan meidän pihallemme asti. Kulje 110-tien vieressä olevaa kevyen liikenteen väylää. Kun näet 110-tiellä opasteet sekä suoraan että vasemmalle Helsinkiin ja oikealle Raadelmaan, käänny vasemmalle juuri ennen puuverhoiltua muuntajakoppia. Jyrkkä mutta lyhyt mäki päätyy Juliantielle, talomme on noin 150-200 metrin päässä. Lue tarkemmat ohjeet alta.

Turusta, moottoritietä pitkin

Käänny pois moottoritieltä liittymässä 7 (Raadelma) ja käänny oikealle Raadelmaantielle. Aja Raadelmaantietä 900 m ja käänny oikealle Juliantielle. Risteys on noin 50 m ennen Helsingintietä (110-tietä).

Noin 200 metrin jälkeen Juliantie tekee mutkan oikealle. Mutkassa on myös risteys vasemmalle Emminpolulle, mutta pysy edelleen Juliantiellä noin 150 metrin verran, ja tulet Almanpolun ja Juliantien risteykseen. Talomme on aivan risteyksen vieressä, sekä Almanpolun että Juliantien vasemmalla puolella. Talon nurkassa on numerokyltti (2).

Turusta, Helsingintietä pitkin

Noin kilometri Tuorlan observatorion jälkeen tulet Helsingintien ja Raadelmaantien risteykseen. Helsingintien opastekyltit kertovat Raadelman olevan oikealla (risteyksen lähellä näet myös Raadelman kivimuurin). Käänny risteyksestä vasemmalle Raadelmaantielle, ja taas noin 50 metrin jälkeen vasemmalle. Jatka ylläolevien ohjeiden mukaan.

Helsingistä, moottoritietä pitkin

Käänny pois moottoritieltä liittymässä 7 (Raadelma) ja käänny vasemmalle Raadelmaantielle. Aja tätä 1200 metriä ja käänny oikealle Juliantielle. Jatka ylläolevien ohjeiden mukaan.

Helsingistä, Helsingintietä pitkin

Noin 3,5 km Piikkiön keskustan, tai 1 km Rungon koulun (vaalea tiilitalo tien oikealla puolella, edessä urheilukenttä ja pysäköintialue) jälkeen tulet Raadelmaantien ja Helsingintien risteykseen. Käänny oikealle Raadelmaantielle, ja heti seuraavasta risteyksestä (50 m päässä) vasemmalle Juliantielle. Jatka ylläolevien ohjeiden mukaan.

Pohjoisesta

Tullessasi pohjoisesta päin, helpoin reitti on kulkea Ohikulkutietä (tie 40) Piikkiön suuntaan (kylttien mukaan Helsingin suuntaan). Käänny moottoritielle Turun suuntaan Kirismäen liittymässä (numero 8). Jatka ylläolevien Helsingistä moottoritietä tulevien ohjeen mukaan, liittymä 7 on noin 3 km liittymästä 8.

Etelästä

Valitettavasti en tiedä mihin voisit ankkuroida veneesi. Raadelmassa on pieni venesatama Kuusiston linnanraunioita vastapäätä, mutta en tiedä keneltä pitäisi pyytää lupaa laiturin käyttöön.

Kaukaa

Tuorlan pienkonekenttä on suljettu, joten sinun pitää käyttää Turun lentoasemaa vajaan 20 kilometrin päässä. Tosin, ellet lennä omalla koneellasi, usein helpointa on ottaa lento vain Helsinkiin ja tulla sieltä bussilla Piikkiöön - jatkolennon odottamiseen Helsingissä ja taksin jonottamiseen Turussa kuluu usein kauemmin kuin bussimatkaan.

Hyvin kaukaa

Jos haluat laskeutua avaruusaluksesi kera Tuorlan kentälle, sinun on syytä ottaa ensin yhteyttä Ilmailulaitokseen, Varsinais-Suomen maatalousoppilaitokseen (jonka pellot luultavasti tuhoat laskeutuessasi) ja luultavasti epälukuiseen määrään muita instansseja laskeutumisluvan saadaksesi.